De marktleider in veranda’s, tuinkamers en carports!

Lees hier wat mensen over ons schrijven

Houten veranda

Maak uw tuin compleet met een houten veranda!

Een houten veranda kan een ware aanvulling zijn op uw tuin! Zorg ervoor dat u dankzij een houten veranda langer kunt genieten van de buitenlucht, ook gedurende de winterse periodes van het jaar. Met toevoeging van een gezellige buitenkachel, of praktische warmtelamp, zorgt u ervoor dat u er lekker warmpjes bij zit! Een veranda kopen doet u bij Verandadeals.nl. Naast een houten veranda vindt u ook een aluminium veranda binnen ons assortiment. Bekijk ons complete en uiteenlopende assortiment voor diverse impressies. Wat kan een houten veranda betekenen voor uw tuin?

Behoud de natuurlijke look van uw tuin met een houten veranda

Een houten veranda heeft als voordeel dat het een natuurlijke look geeft aan uw tuin. U kunt uiteraard ook kiezen voor een aluminium veranda. Deze zijn over het algemeen meer onderhoudsvrij in vergelijking tot een houten veranda. Wat heeft uw voorkeur? U kunt kiezen uit de volgende hout materialen indien u ervoor kiest om een veranda van hout aan te schaffen:

  • Wicker
  • Teak
  • Geïmpregneerd vurenhout
  • Teak,Wicker
  • Hardhout
  • Lariks/Douglas
  • Vurenhout

Heeft u vragen over de verschillende eigenschappen van elk materiaal? Voor dergelijke vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met Verandavillage.nl. Zodoende zorgt u ervoor dat u weet wat u precies koopt! Ook voor vragen over het onderhoud van uw houten veranda kunt u bij ons terecht!

Koop uw houten veranda met een gerust hart!

Een houten veranda is een investering die uiteraard zo lang mogelijk mee dient te gaan. Om de juiste aankoop te doen heeft u wellicht bepaalde vragen die u graag beantwoord wilt hebben. U kunt met al uw vragen terecht bij Verandavillage.nl. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 78 674 57 36. E-mailen kan naar: info@verandavillage.nl. Heeft u een snelle vraag tussendoor? Het is ook mogelijk om ons een Whatsapp bericht te sturen, ideaal als u even krap zit qua tijd. Stuur een berichtje naar + 31 6 57 42 33 34. Wij proberen altijd zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vragen!